PRANZO - € 38
Aperitivo
We starten jullie beleving met drie smaakmakers volgens inspiratie
van de keuken en het seizoen.
Brood
donker zuurdesem
focaccia
boter
Brunera evoo
Antipasti van de week
Hoofdgerecht volgens inspiratie van de keuken
Nagerechten
Dessert (€15)
Kaasassortiment “Van Tricht” (€16)
Onze lunchformule.
Ben je tijdsgebonden? Meld dit vooraf en dan
houden we hier met plezier rekening mee!
ESPERIENZA - € 75
Aperitivo
We starten jullie beleving met drie smaakmakers volgens inspiratie
van de keuken en het seizoen.
Brood
donker zuurdesem
focaccia
boter
Brunera extra vergine
Antipasti
kikkererwt - rund - sardien - agrodolce
zwaardvis - ricotta - watermeloen
Soffritto
wortel - ajuin - selder
Eend (supp. €15)
abrikoos - ei
Kalf
risotto - gremolata
Aardbei
venkel - zabaglione
Een intense beleving is dit zeker!
De eigenzinnige kijk op de Italiaanse keuken in de signatuurgerechten van Laurent, volgens seizoen en inspiratie.
Let wel, op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij uitsluitend het volledige menu (€90)
CARTA - € 58
Antipasti
Polpette putanesca
Gedroogde Holstein "Ma!Officina”
Tomaat - burrata
Zwaardvis - ricotta - watermeloen
Kikkererwt - rund - sardien - zoetzuur
Hoofdgerechten
Bistecca verde: Holstein - salsa verde - parmezaan
Bistecca funghi: Holstein - oesterzwam - koffiepekel
Branzino alla mugnaia: zeebaars - boter - citrus - peper
Cacio pepe: pici - peper - pecorino
Rosso di Mazzara: tagliatelle-gambero rosso-limoen-pistache
Trapanese: tagliatelle-amandel-tomaat-basilicum-pecorino
Bistecca Fiorentina (supp. €20pp per 2p)
Nagerechten
Aardbei - zabaglione - venkel (€15)
Affogato inverso: vanille - cacao - espresso
Kaasassortiment “Van Tricht” (€16)
À la carte en menu gaan zeker samen!
Kies één antipasti om van te genieten samen met jouw gezelschap.
Daarna ga je je eigen weg met onze seizoensgebonden hoofdgerechten.
Niet genoeg? Neem er gerust nog
ons dessert of kaasassortiment bij!